Vad är bättre än att kombinera nytta med nöje eller jobb med fritid? Som alla vet älskar vi på Adaptive Media webben och vi är ständigt på jakt efter att lösa våra och andras problem.

Vi har såklart även många intressen utöver webben, flera av oss i teamet har ett stort intresse för sport i allmänhet och för fotboll i synnerhet. Vad kan då vara bättre än att kombinera fotbollen med jobbet och samtidigt lösa både våra och många andras behov, lagom till världens största sportevenemang - Fotbolls-VM.

Inför varje fotbolls-VM samlas kompisgäng och arbetskollegor för att utmana varandra i vem som är bäst på att tippa. Lika roligt som det är att utmana varandra, lika tråkigt är det för den som sitter och rättar alla kuponger. Därför har vi byggt en tjänst som löser detta och möjliggör att VM blir ännu roligare än tidigare - tippamedvanner.se. Tippa med vänner tar helt bort behovet av alla Excel-ark och ingen stackare behöver sitta och uppdatera poängställningen under VM. Det ges mer tid att kolla på matcherna helt enkelt!

Vi vill såklart att Tippa med vänner ska passa alla oavsett om du brinner för fotboll eller om du vill göra en rolig sak tillsammans med vänner och kollegor. Intresset är helt enkelt inte lika stort hos alla och så ser det även ut för oss i teamet. Därför har vi utgått från att göra tjänsten enkel för alla, men samtidigt möjliggöra för den som verkligen vill grotta ned sig i all matcher och vara aktiv under hela VM. I tjänsten kan du enkelt följa turneringen och se all relevant statistik.

När det vinnande laget sedan är korat kan ni se vem som är den bästa tipparen. Gick det då inte hela vägen för dig är det enkelt att se vad som gick fel så inte samma misstag görs under nästa stora fotbollsevenemang.

Många har fler än ett gäng de vill tippa med, och vi vill såklart att alla ska delta på festen! För att möjliggöra detta så kan du enkelt skapa upp hur många grupper som helt och utmana alltifrån avdelningen på jobbet till kompisgänget och korpenlaget. Ju fler som är med desto roligare blir det! Det är enkelt att skapa grupper, bjuda in vänner och låta tävlingen ta vid.

Snart börjar sommarens stora fest så ta chansen och tippa med alla dina vänner och gör VM 2018 minst lika bra som det var -94!

Det bästa av allt - det är helt gratis, och det är inga bettingbolag inblandade.

Börja Tippa med vänner nu!